Waterontharder laten monteren

Van Smelt Soft Aqua krijg je altijd een gedegen advies. Iedere situatie is anders en daar hoort ook een waterontharder bij die in jouw situatie past. Zou haal je uiteindelijk optimaal voordeel. Niet één waterontharder is gelijk en de verschillen worden je meteen duidelijk gemaakt in het advies van Smelt Soft Aqua. Wij komen dan ook graag langs om de huidige situatie te bekijken en welke aanpassingen er eventueel gedaan moeten worden voor het beste resultaat.

De locatie van de watermeter, en een mogelijkheid voor een afvoer zijn belangrijke factoren voor het plaatsen van een waterontharder. En niet te vergeten de ruimte waar de waterontharder komt te staan. Jouw situatie bepaalt welke waterontharder het beste voor jou is.

Zodra de hele situatie in kaart gebracht is, wordt er een maatwerk offerte gemaakt. En na akkoord van de offerte wordt er een nieuwe afspraak gemaakt voor het plaatsen van de waterontharder en ter plekke geven wij een demonstratie. Voor eventuele vragen kun je dan altijd nog contact met ons opnemen. De lijnen zijn kort, waardoor je niet lang hoeft te wachten.

Online offerte aanvragen

Voor elk type waterontharder kun je eenvoudig een offerte aanvragen, zowel particulier als zakelijk.

 

Neem contact op

Geniet 100% van kalkvrij water!