Contact

Heb je specifieke vragen omtrent een van onze diensten? Neem dan contact op via onderstaande formulier.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


 • 5 star review  Goede adviezen gekregen , snelle en keurige installatie

  thumb Bertus Stegeman
  23 oktober 2020
 • 5 star review  Vanmiddag de waterontharder met waterreservoir in de meterkast geplaatst door Smelt Soft Aqua. Super netjes gedaan. Nu gaan we genieten van #SotfWater.

  thumb Joost Julsing
  23 oktober 2020
 • 5 star review  Onlangs heeft Smelt Soft Aqua een waterontharder bij ons in de meterkast geplaatst. Het resultaat was direct merkbaar. Het voelt zachter bij het wassen maar ook geen vlekken meer in douche,wasbak en aanrecht. We zijn zeer tevreden over het contact de montage en service van Smelt Soft Aqua en kan het iedereen aanraden om een waterontharder te plaatsen . Er zit hier in Weerselo en omstreken een erg hoog kalk gehalte in het leidingwater.

  thumb Theo Carbaat
  5 november 2020
 • 5 star review  Onlangs Heeft Smelt Soft Aqua een waterontharder geplaatst (Een Delta Escalda). Geweldige service en het effect is boven verwachting goed. Veel minder schoonmaakwerk. Echt een aanrader.

  thumb Kracht Internet Marketing
  29 september 2020
 • 5 star review  Na een plezierig informatie gesprek en het bekijken van de mogelijkheden is in december de ontharder geplaatst. Contact en plaatsen probleemloos en netjes. Nu na een aantal maanden kunnen we zeggen dat we blij zijn met ons zachte water. Douchen, koffie, schoonmaken alles is net iets anders, lekkerder of makkelijker.

  thumb R Westera
  27 februari 2021

Geef kalkaanslag geen kans.
Maak de juiste keuze!