Vraag een offerte aan.
Wij nemen contact met je op.

Via het onderstaande formulier kun je een offerte aanvragen.
Je hoeft alleen maar jouw gegevens door te geven, dan nemen wij contact met je op om jouw wensen te kunnen bespreken.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


 • Goede adviezen gekregen , snelle en keurige installatie

  Bertus Stegeman Avatar Bertus Stegeman
  23 oktober 2020
 • Na een plezierig informatie gesprek en het bekijken van de mogelijkheden is in december de ontharder geplaatst. Contact en plaatsen probleemloos en netjes. Nu na een aantal maanden kunnen we zeggen dat we blij zijn met ons zachte water. Douchen, koffie, schoonmaken alles is net iets anders, lekkerder of makkelijker.

  R Westera Avatar R Westera
  27 februari 2021
 • Mijn gewonnen waterontharder is snel en goed geplaatst. In overleg een andere waterontharder gekozen, omdat de gewonnen waterontharder te klein was voor ons gezin. We zijn dik tevreden en raad dit bedrijf zeker aan.

  Carla Hees Avatar Carla Hees
  5 januari 2023
 • Prachtig product, fijne mensen en gekwalificeerde montage. Zeer tevreden.

  Leo Slot Avatar Leo Slot
  20 december 2022
 • Ongeveer 4 weken geleden werd de waterontharder geleverd en aangesloten We zijn zeer tevreden! Geen kalkaanslag meer en we gebruiken veel minder schoonmaakmiddelen.

  Cora Steunenberg Avatar Cora Steunenberg
  1 november 2022
 • Vanmiddag de waterontharder met waterreservoir in de meterkast geplaatst door Smelt Soft Aqua. Super netjes gedaan. Nu gaan we genieten van #SotfWater.

  Joost Julsing Avatar Joost Julsing
  23 oktober 2020
 • Onlangs heeft Smelt Soft Aqua een waterontharder bij ons in de meterkast geplaatst. Het resultaat was direct merkbaar. Het voelt zachter bij het wassen maar ook geen vlekken meer in douche,wasbak en aanrecht. We zijn zeer tevreden over het contact de montage en service van Smelt Soft Aqua en kan het iedereen aanraden om een waterontharder te plaatsen . Er zit hier in Weerselo en omstreken een erg hoog kalk gehalte in het leidingwater.

  Theo Carbaat Avatar Theo Carbaat
  5 november 2020
 • Onlangs Heeft Smelt Soft Aqua een waterontharder geplaatst (Een Delta Escalda). Geweldige service en het effect is boven verwachting goed. Veel minder schoonmaakwerk. Echt een aanrader.

  Kracht Internet Marketing Avatar Kracht Internet Marketing
  29 september 2020
 • Heel professioneel bedrijf die met passie verteld over hun producten.Goede prijs / kwaliteit verhouding.Prettige mensen om zaken mee te doen. Wij zijn zeer tevreden met onze waterontharder. Topbedrijf !

  Robin Hofste Avatar Robin Hofste
  18 oktober 2022
 • 3 weken geleden een waterontharder laten plaatsen en we zijn tot nu toe super tevreden. Goede uitleg en snelle service

  B.Niksfotografie Avatar B.Niksfotografie
  20 december 2022

Geniet 100% van kalkvrij water!