Waterontharder kopen in Ommen?

Ben je woonachtig in Ommen? En ben je op zoek naar een waterontharder? Smelt Soft Aqua is dealer van Delta waterontharders. Wij plaatsen steeds meer waterontharders in Ommen, bovendien wij leveren onze Delta waterontharders aan particuliere- en de MKB- markt.

Wij helpen je graag van A tot Z en zorgen eventueel jaarlijks voor alle onderhoud!

Versla kalk met een waterontharder van Smelt Soft Aqua

Kies je voor een waterontharder van Smelt Soft Aqua dan kies je voor een duurzame waterontharder. Onze waterontharders hebben geen stroom nodig, onze systemen werken op waterdruk. Geen stroomkosten en bij stroomuitval blijft de Smelt Soft Aqua ontharder zijn werk doen.
Als je kiest voor een waterontharder van Smelt Soft Aqua dan kies je voor kalkvrije huishoudelijke apparaten zoals wasmachine, vaatwasser, waterkoker of koffieapparaat.
Hierdoor hebben je apparaten een langere levensduur en bespaar je doordat je minder snel nieuwe apparatuur hoeft aan te schaffen.
Ook je douche, kranen en toiletten zijn voor altijd kalkvrij. Hierdoor is er tot wel 50% minder schoonmaakmiddel nodig en drogen oppervakken streeploos op.
Ook zorgt een waterontharder voor een zachte huid na het wassen, een heerlijk zachte was en bovendien smaken de thee en koffie beter!

 

Wil je weten hoe hard het water is in Ommen?

Doe dan de test bij Vitens!

Bezoek Vitens


In Ommen leveren wij Delta waterontharders

Wij leveren en installeren onze waterontharders in Ommen en natuurlijk ook in de rest van Overijssel. En je kunt ervoor kiezen dat wij één keer per jaar komen voor een servicebeurt van de waterontharder. Komen wij voor een servicebeurt dan kunnen wij het regeneratie zout voor je meenemen zodat je er zelf niet mee hoeft te slepen. Een jaarlijkse watertest hoort bij de servicebeurt en we stellen de waterontharder opnieuw in.

Wij leveren onze Delta waterontharders aan particuliere- en de MKB- markt in heel Nederland!
Voor een vrijblijvend advies op maat kun je bellen of mailen voor een afspraak.
Onze showroom en demo-ruimte in Vriezenveen zijn alleen op afspraak te bezoeken, hier maak je namelijk zelf kennis met zacht water!

Versla kalk met een waterontharder van Smelt Sof Aqua!

Neem contact op

Veel gestelde vragen:

Geniet 100% van kalkvrij water!