Waterontharder kopen in Hardenberg?

Woon je in Hardenberg en ben je op zoek naar een waterontharder? Smelt Soft Aqua is dealer van Delta waterontharders. Wij plaatsen steeds meer waterontharders in Hardenberg, wij ontzorgen je volledig en helpen je graag van A tot Z!

Versla kalk met een waterontharder van Smelt Soft Aqua

Als je kiest voor een waterontharder van Smelt Soft Aqua, dan kies je voor een duurzame waterontharder. Onze waterontharders hebben geen stroom nodig, onze systemen werken op waterdruk. Bovendien bespaar je op energie!

Als je kiest voor een waterontharder van Smelt Soft Aqua dan kies je voor kalkvrije huishoudelijke apparaten zoals wasmachine, vaatwasser, waterkoker of koffieapparaat.
Hierdoor hebben je apparaten een langere levensduur en bespaar je hierop, doordat je minder snel nieuwe apparatuur hoeft aan te schaffen.
Ook je douche, kranen en toiletten zijn voor altijd kalkvrij. Hierdoor is er tot wel 50% minder schoonmaakmiddel nodig en drogen oppervakken streeploos op. Tenslotte zorgt een waterontharder voor een zachte huid na het wassen, een heerlijk zachte was en bovendien smaakt de thee en de koffie beter!

Waterontharders geleverd in Hardenberg

Wij leveren en installeren onze waterontharders in Hardenberg en je kunt ervoor kiezen dat wij één keer per jaar komen voor een servicebeurt van de waterontharder. Ook leveren wij het regeneratie zout en nemen dat voor je mee, zodat je er niet zelf mee hoeft te slepen.
Wij leveren onze Delta waterontharders aan particuliere- en de MKB- markt in en om Hardenberg.

Wil je weten hoe hard het water is in Hardenberg?

Doe dan de test bij Vitens!

Bezoek Vitens

Advies waterontharders in Hardenberg

Voor een vrijblijvend advies op maat bij je thuis in Hardenberg of op je kantoor in Hardenberg kun je bellen of mailen voor een afspraak.
Onze showroom en demo-ruimte zijn alleen op afspraak te bezoeken, hier maak je namelijk zelf kennis met zacht water!

Versla kalk met een waterontharder van Smelt Sof Aqua!

Neem contact op

Veel gestelde vragen:

Geniet 100% van kalkvrij water!