Waterontharder Flevoland

Op zoek naar een waterontharder? Wij leveren en plaatsen waterontharders van Delta.

Bij ons heb je keuze uit de volgende modellen waterontharders voor huishoudelijk gebruik, ook wel hydro at home genoemd: Delta Escalda, Delta Isera, Delta Rusela, Delta Garona, Delta Mosela en Delta Morava.
Verschillen zitten in de capaciteit, de opstelling van waterontharder en zoutvat, capaciteit van zoutopslag, voor meerdere badkamers of stortdouche en ruimte waar de waterontharder geplaatst kan worden.

Voordelen

Voor alle waterontharders geldt dat je deze aanschaft omdat je zacht water wilt. Bovendien heeft zacht water de volgende voordelen:

  • Het scheelt veel schoonmaakwerk, er is weer glans op de kranen en douchekoppen!
  • Zacht water verlengt de levensduur van je huishoudelijke apparaten.
  • Bespaar op je aanschafkosten en energiekosten.
  • Geen kalk in je water zorgt voor een zachte huid na het wassen. Bijzonder goed voor mensen met eczeem en allergieën.
  • Heerlijk zachte was uit de wasmachine. En besparing van wasmiddel kosten.
  • Zelfs de thee en koffie smaken beter!

Hydro at work

Niet alleen voor de particuliere markt leveren wij waterontharders in Flevoland. Als ondernemer van een kapperszaak, café of restaurant, maar ook voor kantoren en praktijken ben je bij ons aan het juiste adres voor een waterontharder van Delta.
Ons hydro at work model is:  Delta Ontario 6
Voor maatwerk waterontharders voor zakelijk gebruik ben je bij ons aan het juiste adres, we adviseren je graag voor een passend advies.

Offerte aanvragen

Wij raden je aan om voor het beste resultaat voor de particulier dan wel voor de zakelijke markt, contact met ons op te nemen voor een passende offerte. Wij komen bij je aan om de situatie te bekijken voor de best passende opstelling. Waarna er een maatwerk offerte wordt afgegeven en er, na akkoord, over gegaan kan worden tot het plaatsen van een Delta waterontharder van Smelt Soft Aqua. Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen. De lijnen zijn kort, waardoor je niet lang hoeft te wachten.

Neem contact op

Geniet 100% van kalkvrij water!