Last van kalkaanslag in Drenthe?

Met een waterontharder van Smelt Soft Aqua filter je kalk uit het water. Een voordeel hiervan is dat je geen last meer hebt van kalkaanslag. Bovendien scheelt dat het enorm veel schoonmaakwerk, je hebt weer glans op de kranen en douchekoppen! Zacht water verlengt de levensduur van je huishoudelijke apparaten en hierbij bespaar je op aanschafkosten en energiekosten. Geen kalk in je water zorgt voor een zachte huid na het wassen en heerlijk zachte was uit de wasmachine. Zelfs de thee en koffie smaken beter!

Versla kalk met een waterontharder van Smelt Soft Aqua

Heb je interesse in een waterontharder van Smelt Soft Aqua dan kun je contact opnemen met ons voor een afspraak of online een offerte aanvragen.
Iedere situatie is anders en daar hoort een gedegen advies bij. Niet één waterontharder is gelijk en de verschillen worden je duidelijk gemaakt in het advies van Smelt Soft Aqua. Wij komen graag langs om de situatie te bekijken en wat er gedaan moet worden voor het beste resultaat.
Hierbij is de locatie van de watermeter, een mogelijkheid voor een afvoer en de ruimte waar de waterontharder komt te staan bepalend voor welke waterontharder het beste is voor jou.
Wij maken een maatwerk offerte en na akkoord van de offerte wordt er een afspraak gemaakt voor het plaatsen van de waterontharder.

Service van Smelt Soft Aqua

Na het installeren van de waterontharder krijg je een uitleg over de werking en onderhoud van de waterontharder. Ook kun je ervoor kiezen dat wij één keer per jaar komen voor een servicebeurt van de waterontharder. Wij leveren het eventueel bestelde regeneratie zout en nemen dat voor je mee, zodat je er niet zelf mee hoeft te slepen. Een jaarlijkse watertest hoort bij de servicebeurt en we stellen de waterontharder opnieuw in.

 

Wij leveren waterontharders aan de particuliere en de zakelijke markt in Drenthe.

Als je kiest voor een waterontharder van Smelt Soft Aqua dan kies je voor een duurzame waterontharder, ze hebben geen stroom nodig, onze systemen werken op waterdruk.
Een waterontharder wordt geïnstalleerd in de kelder, garage, bijkeuken of waar het water het huis binnen komt. Wij leveren aan de particuliere markt, MKB, kantoren, horeca of praktijk in heel Drenthe.

Neem contact met ons op voor informatie of een offerte.

Neem contact op

Wil je weten hoe hard jouw water is ?

Doe dan de test bij Vitens!

Bezoek Vitens

Veel gestelde vragen:

Geniet 100% van kalkvrij water!