Duurzame Waterontharder bestellen Almelo

Je woont in Almelo en bent op zoek naar een waterontharder. Smelt Soft Aqua verkoopt diverse soorten Delta waterontharders. Waterontharders voor het hele huis zijn er in verschillende maten en stijlen om aan de grootte van je huis en gezin te voldoen. Een waterontharder wordt bij je in Almelo geïnstalleerd in kelder, garage, bijkeuken of waar water het huis binnen komt. Wij leveren onze Delta waterontharders aan particuliere markt maar ook aan MKB, zoals kantoren, horeca of praktijk in Almelo en heel Nederland!

Versla kalk met een waterontharder bij jou in Almelo

Wij leveren en installeren onze waterontharders in Almelo en natuurlijk ook in de rest van Nederland. En je kunt ervoor kiezen dat wij één keer per jaar komen voor een servicebeurt van de waterontharder.

Voordelen van een waterontharder van Smelt Soft Aqua:

  • Geen last meer van kalkaanslag op kranen, ramen, glaswanden deze drogen op zonder vlekken;
  • Zachte huid na het wassen;
  • Besparing op de energie;
  • Een heerlijke zachte was;
  • Thee en koffie smaken beter/anders;
  • Tot 50% minder verbruik van schoonmaakmiddelen;
  • Oppervlakken drogen streeploos;
  • Langere levensduur en betere werking en meer rendement van uw huishoudelijke apparaten.

Duurzame waterontharder!

Als je kiest voor een waterontharder van Smelt Soft Aqua dan kies je voor een duurzame waterontharder. Onze waterontharders hebben geen stroom nodig, onze systemen werken op waterdruk. Een groot voordeel hiervan is dat je geen stroomkosten hebt en kosten van printplaten die defect kunnen raken verleden tijd zijn. Bij stroomuitval blijft de waterontharder gewoon zijn werk doen.

Service van Smelt Soft Aqua

Je kunt ervoor kiezen dat wij één keer per jaar komen voor een servicebeurt van de waterontharder. Ook leveren wij het regeneratie zout en nemen dat voor je mee, zodat je er niet zelf mee hoeft te slepen.

Advies waterontharders in Almelo

Voor een vrijblijvend advies op maat bij je thuis , kantoor, horeca of praktijk in Almelo kun je bellen of mailen voor een afspraak.
Onze showroom en demo-ruimte in Vriezenveen zijn alleen op afspraak te bezoeken, hier maak je zelf kennis met zacht water!

Versla kalk met een waterontharder van Smelt Sof Aqua!

Neem contact op

Wil je weten hoe hard het water is in Almelo?

Doe dan de test bij Vitens!

Bezoek Vitens

Veel gestelde vragen:

Geniet 100% van kalkvrij water!